al contingut a la navegació Informació de contacte

Rutes un pom de blancor

Rutes de turisme actiu per fer en família

karla i perer.jpgESTIMA LA TERRA. ESTIMA LA FLORACIÓ. ESTIMA MONTOLIU.
La primavera esclata en un mar de blancor a les hortes tradicionals de la vall del Segre. Vine a fer un passeig pels camins de l'aigua, descobreix una paisatge d'un cromatisme corprenedor i descobreix el patrimoni natural i arquitectònic.


RUTES PER FER DE FORMA AUTÒNOMA
Amb la COVID-19 ens hem de reinventar, per això us oferim un seguit de rutes per fer de forma autònoma, en grups familiars o d'amics, una proposta de turisme actiu i de proximitat, de descoberta de l'Horta de Montoliu, enmig de camps florits, amb poms de flors blanques que arriben fins on allarga la vista. Recorrerem les séquies i canals, veritable camins de l'aigua, que juntament amb l'acció dels pagesos ha conformat un mosaic agrari particular, complementat per espais naturals com els Patamolls de Montoliu, patrimoni industrial i elements de memòria històrica.

Us hem preparat tres rutes amb les quals podreu descobrir un paisatge que us sorprendrà, als enllaços que us adjuntem podreu consultar i baixar-vos les rutes i els principals punts d’interès:
• la Ruta a peu per les Hortes de Montoliu. Un pom de Blancor (3,5km) consulta i descarrega
• la Ruta a peu pels antics secans. Patchwork de colors (7,5km) consulta i descarrega
• i la Ruta en bici per hortes antigues i noves. Del pom de blancor al patchwork de colors (14km) consulta i descarrega

Si en acabar les visites us bé de gust fer un mos, us recomanem el bar-restaurant Llar del Poble, ubicat a la Plaça la Creu, i amb telèfon de contacte 601306256

    I si voleu aprofundir en conèixer l'activitat agroindustrial que envolta la fruita dolça podeu consultar la informació al respecte que trobareu a la Cooperativa de Montoliu

    Document Actions